Slik Handler Du Etter Din Første Bil

Å kjøpe en brukt bil kan være vanskelig, uansett hvor mye du allerede vet om biler. Det er mange forskjellige ting å vurdere, slik at du ikke ender opp med å kjøpe et stykke søppel som bryter ned med en gang. Bruk noen gode tips om handelen i følgende artikkel for å hjelpe deg med å gjøre ditt neste bilvalg.

Du vil være å kaste bort pengene dine hvis du ikke klarer å forhandle en pris på bilen. Du bør ikke betale for vinduet. Klistremerke prisene er med vilje merket opp slik at giveren har plass til å forhandle.

Vet hva du vil før du går fot i en forhandler. Du kommer til å håndtere profesjonelle selgere, så har tankene dine gjort opp om hva du er villig til å betale, hva du vil og hva du ikke er interessert i. Det vil gjøre det mindre sannsynlig for dem å svinge deg.

Ikke forvent å være inn og ut av forhandleren. Ikke gå bil shopping hvis du er presset for tid. Du må la deg selv ha flere timer å bestemme. Hvis tiden er et problem, aldri nøl med å utsette prosessen og returnere en annen gang.

Når du kjøper en ny bil, sjekk ut vurderinger av bilen på internett før du går til forhandleren. Hvis folk har hatt dårlige erfaringer med bilen du tenker på å kjøpe, kan det være lurt å velge en annen. De fleste nye billån er i 6 år, og du ønsker ikke å ha problemer med bilen i den tidsrammen.

Ta en utvidet prøvekjøring. Ikke bare ta det for en rask spinn gjennom nabolaget alene. I stedet, verve alle som vil være regelmessig riding i bilen for å dele sine meninger. Be forhandleren om en full ettermiddag prøvekjøring slik at du har sjansen til å ta den på motorveien for å sjekke ting som pickup og blind flekker, og tilbringe litt tid virkelig føler komforten av interiøret.

Se opp for bilselgeren som tilbyr deg en pris på en bil før han besøker sin salgssjef. Selgeren vil fortelle deg alt du vil høre, men bare lederen kan godkjenne avtalen. Be om å få snakke med sjefen ansikt til ansikt og se avtalen på papir før du forplikter deg til å kjøpe bilen.

Når du har funnet den perfekte bilen, be om en bil historie rapport. En bilhistorikkrapport vil liste opp eventuelle tilfeller som kjøretøyet har vært involvert i. Hvis forhandleren din ikke tilbyr denne tjenesten, kan du kjøpe en selv på nettet mot en nominell avgift. Denne rapporten vil hjelpe deg å unngå å kjøpe en bil som har vært i et vrak.

Som du nå vet, er det mange ting å vurdere når du kjøper en bruktbil. Det er mange forskjellige advarselsskilt å se opp for, men hvis du tar deg tid og gjør din forskning, kan du ende opp med en flott bil som vil vare i årene som kommer. Så gå ut dit og finn din neste drømmebil!

Vil Du Kjøpe En Bil?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *