Lær Hvordan Du Kjøper Bilen Din Drømmer!

Noen mennesker vet ikke når de skal stole på et forhandler eller når de blir lurt. Det er ikke lett å fortelle, og selgerne ikke bare ut av seg selv. Du må vite hva du gjør, og du må være forberedt. Vurder nyttige tips du er i ferd med å lese for å gjøre deg bedre forberedt på neste gang.

Hvis du er i markedet for en brukt bil, bør du alltid få en CarFax-rapport. CarFax-rapporten vil fortelle deg om bilen har vært i en ulykke. Hvis bilen har vært i en ulykke, vil du sannsynligvis fortsette å lete og ikke kjøpe den bilen.

Hvis du handler i bil og vil prøvekjøre noen forskjellige biler, må du ta med lisens og forsikringskort. Mange forhandlere vil ha en fotokopi av dem før du kjører. Dette er bare for å beskytte dem i tilfelle noen stjeler eller skader en bil. Hvis du ikke har dem med deg, lar de deg kanskje ikke prøvekjøre.

Her er en ide, gjør all din shopping selv, visste du at du faktisk kan finne og kjøpe en bil online? De fleste forhandlere har nettsteder der du kan handle fra datamaskinens komfort. Du trenger ikke å forholde deg til påtrengende selgere, været eller til og med å ta på deg anstendige klær.

En av de viktigste tingene du bør vurdere før du kjøper bil, er hvilken bil eller stil du vil ha. Ved å bestemme dette før du går inn i forhandler, vil du kunne unngå salg av høyt trykk. Det hjelper deg også med å konsolidere søket og virkelig informere deg om ett bestemt merke og modell.

Når du handler en bruktbil, vil det være lurt å holde seg til sertifiserte brukte biler, da dette i stor grad reduserer sannsynligheten for at du ender opp med en bil som er i dårlig forfatning. Bare vær sikker på at sertifiseringen tilbys av bilprodusenten i stedet for forhandleren.

Hvis du tenker på å kjøpe en bil som fortsatt er under garanti. Du må sørge for at det som er igjen av bilgarantien er skriftlig. Du vil ikke kjøpe en bil bare for å finne ut at garantien er ugyldig, slik at du betaler ekstra for ingenting.

Når du kjøper et sertifisert pre-eid kjøretøy med garanti, må du lese de små skriftene. De fleste garantier på disse kjøretøyene dekker bare motortog og dekker ikke mye annet. Det er også tilfeller der garantien kanskje ikke kan overføres, noe som vil gjøre den ugyldig i ditt tilfelle.

Når du kjøper en bil, må du være forsiktig med kjøretøyets alder og kjørelengde. I de fleste tilfeller vil du sannsynligvis treffe kjørelengde først, så sørg for at du forstår nøyaktig hvor lenge du sannsynligvis vil bli dekket før du tar en beslutning om hvilket kjøretøy du vil kjøpe.

Det er en fantastisk ting å vite hva du gjør når du skal kjøpe en bil hos en forhandler. Nå som du vet mer om hva du skal se etter og gjøre, vil du være mye bedre forberedt neste gang. Sett alt du har lært sammen, og sørg for at du er et skritt foran neste gang.

Vil du kjøpe en bil?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *