Hvordan Velge Et Kjøretøy?

Bilhandel blir ofte sett på som en enkel prosess for å gi penger i bytte mot en bil. Imidlertid kan det være ganske komplisert. Artikkelen nedenfor viser deg alle detaljene ved å kjøpe et kjøretøy. Det er en god ide å følge dette rådet, slik at du kan få mye.

Gå til forskjellige forhandlere før du setter deg på en. Et annet forhandler vil kanskje kunne gi deg en bedre pris på bilen du ønsker, og kan kjøre forskjellige kampanjer. Prøv tre eller fire i ditt område, og selv om du må reise litt lenger, kan det være verdt det.

Når du handler etter et nytt kjøretøy, bør du vurdere alle alternativene. Det er mange brukte biler som har ekstremt lave mil og priser til bunns. De du skal se etter er de som er leid og returnert. Disse bilene har blitt betjent hos forhandleren og har vanligvis nok fabrikkgarantibeskyttelse igjen.

Ikke betal for mange ekstrautgifter når du kjøper en bil. Visst, det ville være fint å ha mange morsomme funksjoner i den nye bilen din, men trenger du virkelig dem? Hvert leketøy eller utstyr du legger til, løfter prisen på bilen betraktelig. Finn ut hva du virkelig trenger, og bare hold deg til det.

Du bør ta deg tid til å måle ditt personlige budsjett før du bestemmer deg for å kjøpe en bil. Det er best å vite nøyaktig hvor du står før du begynner å se på biler. Beregn hva du har råd til å bruke på bil månedlige bilbetalinger. Prøv å finne lånet ditt før du finner en bil.

Når du begynner å handle, kan det være nyttig å invitere en objektiv venn til å følge deg. En venn der uten interesse for bilen vil gi en ærlig, upartisk vurdering av avgjørelsen. Be dem på forhånd om å holde øynene og ørene åpne for eventuelle feil som de også kan legge merke til.

Se etter forhandlerinsentiver. Det kan være lurt å ringe frem til noen få forskjellige forhandlere for å finne ut hvilke kampanjer; de løper som kan være til fordel for deg. Gjør det før du går ut til en million forskjellige steder. Bare bruk telefonen og spør dem personlig, så kan du kanskje spare mer på bilen din.

Når du kjøper en bil, må du være forsiktig med kjøretøyets alder og kjørelengde. I de fleste tilfeller vil du sannsynligvis treffe kjørelengde først, så sørg for at du forstår nøyaktig hvor lenge du sannsynligvis vil bli dekket før du tar en beslutning om hvilket kjøretøy du vil kjøpe.

Stå fast på forskuddsbetalingen. Biler kan selges uten forskuddsbetaling; imidlertid noen penger ned vil hjelpe den endelige kostnaden. Vær forsiktig med selgere som ber deg øke forskuddsbetalingen. Disse ekstra pengene vil vanligvis bare gå i lommen til selgeren og forhandleren, og hjelper ikke bunnlinjen din.

Ikke la bilen du vil gli når du handler i bil. Disse tipsene vil hjelpe deg å handle effektivt og finne den ideelle bilen. Nå er alt du trenger å gjøre disse ideene i praksis. Så kast bort ikke et øyeblikk mer! Gå og finn din neste bil.